Poke tajne ljepoticom studenti-azijski

Skini šminku, čistI ako si da verujem pravog stručnjaka za ljepotu za vašu uobičajenu briga ? Vekovima, azijska žene imaju visoke kozmetike na čin umjetnost. danas, njihov nežan briga prijelaz granice na ponudi da nas kožu čistom, uglađen, prefinjena… U riječ, savršeno!

Skini šminku, čist

Dupli-čišćenje, znaš ? Ovo je koža briga bitno, kao Japanski i korejski pratiti dugo vremena, je da izvršiti dva čišćenje akcije na koži. Prvi je za pročišćavanje organizma debele koji ti dopušta da ukloni šminku, ali i znoj i tragove zagađenja. Onda koristi mlijeko, melem … ili čak i ulje šminku deterdžent za, veoma lepo i efikasna. Drugi je čista voda (sa gel, pena ili šlag čistiji) koji će ukloniti deterdžent za šminku i očistiti lice temeljito. Rezultat ? Besprijekorna kožu, spreman za drugu brinem za tvoju rutinu !

“Slojeva”: millefeuille lepote

Spužve kozmetike Konjac

“Slojeva”, šta je to ? To je ljepotu koja je došla ravno iz Azije. Šta je princip ? Zamijeniti svoju dobri stari kremu jedan koristiti za apartman za efikasan zdravstvene zaštite, položio strane uzastopnih sloj. Kada je koža je oštar i čist, na vama je da izabere briga što ti ponuditi najbolji udobnosti i rezultate, ali tvoju rutinu “slojeva” sadrži najmanje alkohol-besplatno losion, serum, i vlažni kremu (ili biljno ulje). Neobavezno, podizanje konture sa očiju i usta, ili briga usmerena da se mali mane !

Spužve kozmetike Konjac: sladak i prirodne

U Konjac je biljka koristi za vekova od Japanaca. Prvi put koristio kao ubica apetita, svoje prednosti za kožu su se brzo prepoznat. Spužve kozmetičkih Konjac su, u stvari, neuporediv uglađenošću da kožu i dozvoliti za duboko čišćenje bez agresivan. Da usvoji, bez odlaganja !

Lepota rutine azijati su često, vrlo drugačija od one da mi vežbamo na Zapadu. Iznenađujuće primjer ? Naš način da se kadu ! U Japan, da bi biti nezamisliv da umak ni prst u toplu vodu a da ne bude pažljivo čisti. I ako misliš o tome, prskati oko pola sata na prljave vode uradio ništa folichon ! Onda, da iskoristiti sve vrijednost kupanje, prvo smo se na brzinu otuširati sa dobar gel operi se i lica oribati, pre nego što igraš sirene u kadi.

Čaj u svim oblicima

Čaj u svim oblicima

U Kini, Koreja, ili Japanu, biljni lek je jedan od stupova zdravlje, kao lepotica. I prirodne proizvod najviše koristi od azijati je, bez sumnje, čaj ! Zeleni čaj da je danas vrlo prisutni u preparate za francuski, ali postoje deseci recepte za prirodnim kozmetičkih proizvoda stvorio iz crni čaj, bijeli, zelena, zuta, ili crven, da kombinaciji sa mnogim drugim sastojke. Bez obzira na tvoju kožu tip, tamo je neophodno stalo sa osnovu čaj to ti pristaje !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *