Spavanje je za kožu

Spavanje je za kožu Umorna? Osobine naučio? Nedostatak sna? Jer ljepota je odraz kvalitet naš noći, ovde nam je izbor briga, spava kutije, čaja, opuštajuće i aromaterapija sedativ da ponovo stvoriti vidljivih efekata duboko spavati na koži. I ovo, čak i kad noći su kratki.

Spavam oporavak je jedan od osnovnih stupova zdrav život. Međutim, nedostatak sna je hrabrija u našem društvu. Gust tempom, stres, nemiran noći, mala djeca, plavo svijetlo, i razloga da će to utjecati na kvalitetu spavati raste na brzinu sjajno V. Dobro se naspavaj? San!!! Plakanje treba društvo u beskrajno spavati deficit.

Pored ugrožavanja profesionalni performans i značajno povećaj nivo stresa, u oblasti lepotu, spavati poremećajem su često uzrok prerano starenja.

Zamor to ostavlja tragove

Posljedica premorenosti su više. Na koži, jedan govori posebno “tragovima oksidacije ćeliju”. Oštecene kožu više nema istu sposobnost za oporavak, i s vremenom, umor, ubrzava kožu starenja i povećava oporavak vreme za buđenje. Znamo i to da s godinama, stres i napredna smanjenje od hormona sekret može da prekine da spavam. Noći su mi previše kratke, bioritam su sinhronizovan, metabolizam noći koža je izmijenio. Pa, evo nas ovdje, nalaženje umor sudbonosnog: koža koji je postepeno izgubi gustina, svoje mehanički nekretnine, njegove funkcije, barijere i dehidriram kože. Jer kožu da ima problema sa spavanjem je naglasio kožu, korak, a, pored toga, prema kliničkoj studiji Chanel, predmet mini jet-zatvoreniku, bezosećajno, ali stalno.Zamor to ostavlja tragove

Za posebnost ovo je stalo je prvenstveno za teksturu, daleko od naših noć kreme stabilno i obično. Ne. Spavanje coporu dolazi u obliku vode gel pun aktivni principe da bi se osiguralo navodnjavanjem nastavlja cijelu noć. Da bude jasno, ovo su maske za noć bez ispiranje, jako svetlo, i da su se odnosio na kraju rutinu briga dozvoliti kožu da dobije kroz njegove ili njene spavati, imovina sadržane u formulu. “Spavao pack pomaže da neutrališe nestašice se odnose na način života pod pritiskom (protiv okoliš stres, radni stres, dijetalna neravnoteže,…) i teksturu je jako svjetlo na koži, svježe, non-lepljiva i bogat u vodu, dodaje Florence Bernardin. To je pravi sezame osnovne lepote.”

Novi eldorado

Kozmetičke marke nakon val došao iz Azije i Garnier je pokrenuo je svoj prvi noć krema, inspirisan spava kutije. Krem to je svjetlo i ima moć da regenerirati masku, ali u svjetlosti krem obdaren lavande esencijalnih ulja za poboljšanje spavati kvalitet. Ista stvar na strani Olay, koji se predstavio svoj novi maska sinoć Regenerist Svetao. Gela formulu koja prodire površinu kožu tokom noći da se zdrav izgleda kožu, pearlie i zrači svako jutro. Također postoje glasine da je slijedeće veliko lansiranje u Vichy bi biti briga-tip spava pack da svež teksturu i senzorne. Obećanje? Svježe ten i lice nabrekne od alarm, navodnjavanjem nastavlja cijelu noć. Drži oči otvorene!

Jer noć krema je neizbježno dio cjeline, najbolji način da imam kvaliteta da spavaš, da vidim problem u cijelosti i biti svjesni da dijetu i igra važnu ulogu u balansu naše tijelo. Evo pet tajne dobar san Dr Daniel Crisafi, doktorat u prehrani i naturopathy, član slavnih kanadske Udruženja zdrave hrane (razliku izmedju) i osnivač prostor pH u Zdravlje Lepotu.

Apsolutno crna

Apsolutno crnaMoramo na površinu kožu proteine da reaguju na svetlo, tako da naši preci su se probudio sa svjetlo dana. Proteini i dalje aktivna danas, i stoga, ako ćemo spavati sa nekim svjetla, kao alarm sa svetao ličnosti, ili zavese, ne providna, poruka je poslata da koža je: “Probudi se, ovo je dan.” To je nužno da odsjekao svjetlo na maksimum.

Izbjegavaj hiper stimulansima, kao kafa i šećera. U Sjevernoj Americi, konzumiramo između 150 i 160 kila šećera po osobi po godine. Prije 100 godina, obuzet 30 bude 10 puta više aktivne. To rekao, hiper stimulans također mogu biti u obliku film je stresno, koji će nadoknaditi žlijezde stresa, kortizol, i koji će pasti serotonin, koja utječe na spavanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *