To je isto tako bitan da čine razliku između godina kože izgleda našu kožu

To Je Isto Tako Bitan Da Čine Razliku Između Godina Kože Izgleda Našu KožuAnti-ih godina, verovatno, međutim, koliko godina? Možemo prihvatiti nabore na pod pretpostavkom da su oni cerekaju u životu. To može biti željeni da oni ne vide ni prerano, ni također duboko. Za kremu protiv starenja? Zašto da ne, ali to nije važno kad je, ili nije bitno kako. “Anti-starost “. Ime je sve ne-smisla. Kao da je to bio samo par odbija od magična stvar, da promeni njegov privatni život. Međutim, ovo nije ovo majstorija-od čega smo maštam, ali terapija koja ublažava samo protok vremena. “Preuzeo doba “, u stvari! Od ako svjesni smo da je sve ovo je emituju život i lice koje je unutrašnji svjetlo, mi takođe prepoznaješ to nije uvijek lako da prizna da ga vidim otići progresivno onaj koji je zapravo bio.

Za one koji se odbiju, a također i pad na koncept kirurški postupak, tamo su danas proizvoda koji se pobrinem za tragove, od starenja: brazdi, sjajno linije, gubitak govori i debljine, itd, Kad bi trebali da “gospođice”? Ovo je veliko pitanje. Mora da je priznao da je napredni srca, kao i strategije marke mi ne promovišu zadatak. Kao da su očekivanja, i treba se razlikuju od jednu damu u drugoj. Neki su osramotio po njihovim brazdi, ostali su mnogo više zabrinut o intenzitetu njihova koža ili gubitka čvrstoća. To je isto tako bitan da čine razliku između godina kože izgleda našu kožu) i organsku godina (naše lične karte).

Koža regrows na svoje a također ima dovoljno kolagena da ostanem ograničen

Koža Regrows Na Svoje A Također Ima Dovoljno Kolagena Da Ostanem OgraničenSve od nas ne razumije dame koje su pola stoljeća, od starosti na koži iznenađujuće glatko i također drugi jedva 30 godina koje su već označene. To je nepravedno, ali nismo ekvivalent u lice od starenja, koja zavisi od živjeli i genetsko naslijeđe jedno. Ovo drži istina, vidimo 5 značajne akciju u životu žene. Dvije su decenije Šta se promenilo: vrlo malo, takođe da “locira to mlade žene su kupovinu svoje inicijale briga protiv starenja ranije i ranije, već 20 godina,” kaže Véronique Delvigne, znanstveni oficir na Lancôme. To ide u ovo doba to dobro ponašanje posao u vodi, za stalno, pedantan higijenu (su očisti njenu kožu, u rano jutro i veče!). Ipak, do tri decenije godina, akva vive je dovoljno. Koža regrows na svoje a također ima dovoljno kolagena da ostanem ograničen.

Ako ti je koža na tački to je kao jaka, možda si uvukao u spirala” uvijek još više “. Tvoje ćelije će sigurno postati nepažljiv i da će svakako trebati uzbuđenje sve više jaka. Šta ti možeš da uradiš: rano svako jutro, koristi losion uklapa u tvoju kožu vrste. Po rješenja, prirodno, dobro tretirao. Večeras losion je višak. Na 25 godina, početi koriste oko tretman: u cjelini, početna bore se pojaviti ovdje. 30 godina izmjeni: naučnici su uradili u sporazum, trideset tragove kapu. “Od 30 godina, koža počinje da preuzme posao. Metabolizam usporava, oživljavanje ćelije je mnogo manje energičan, kolagena proizvodnju se smanjuje,” objašnjava Frédéric Bonté, nadzornik kliničke interakciju u LVMH Recherche. Prvi bore su izraz bore i također dehidracije.

Briga osnovama je dan losion da osigurava protiv eksterijer agresivnost

Mršav i također površan, da su samo ogrebla površinu kože. Šta ti možeš da uradiš: ako tvoja koža je stvarno ne izgovara, iskoristiti protiv starenja losion “prvi brazdi” u lijek, dva puta godišnje, u jesen i u proleće (rano jutro dobro kao večer), naizmjenično sa vaš zdrav briga. Koliko 40 godina, briga osnovama je dan losion da osigurava protiv eksterijer agresivnost: nije vani gola! Ako tvoja koža je ekstra značajne, iskoristiti protiv starenja terapije u stalni, dan i noć. Napravi to rutinska da protegnete krem na vratu. Je 40 godina starosti. Šta promjene: bore biti ekstra definisana kao pada na dno lice … nasolabial naborima (iz baze od nosa do ivice usne), vrat … iz godine U godinu, naš izraze lica umnozavao otisak na lice. U pomaže da se opusti kože, da ga je manifest da 40-45 godina, gdje je koža je tanji, manje elastično.

Briga Osnovama Je Dan Losion Da Osigurava Protiv Eksterijer Agresivnost

Ovo je trenutak kada anti-godina je opravdano zaista. Šta ti možeš da uradiš: iskoristiti protiv starenja losion rano ujutro i također noć. To mogao biti isti krema ili više terapije, jedan za dan, jedan za noć. Njihove velike razlike? Dan sladoled ima krema za sunčanje, ali to nije potrebno, pogotovo ako ti … sakriti. Odaberite tvoja briga u isto brend ime spriječiti molekularna komunikacije. Proizvoda je dodatno odličan saveznici. Oni sadrže dva puta više aktivni komponente nego krem. Proizvod je napravio koristiti kao losion, sto je povećanje efikasnosti. Ovo je možda pomislio kontinuirani, međutim, mi smo preporučujem ti da koristiš to kao terapija, da je izmjeni sezone, ili nakon što je period od ozbiljne iscrpljenosti ili zdravstveni problem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *